На заключителната за годината среща с висшите ръководители на руската армия Владимир Путин беше категоричен -

...
На заключителната за годината среща с висшите ръководители на руската армия Владимир Путин беше категоричен -
Коментари Харесай

Според Путин войната била неизбежна, а Русия щяла да постигне своите цели в Украйна

На заключителната за годината среща с висшите ръководители на руската армия Владимир Путин беше безапелационен - Русия ще реализира всички свои цели в Украйна. Президентът призова военните водачи да употребяват бойния опит, в това число от Сирия.
Цялата информация за силите на НАТО, средствата, които се употребяват интензивно в хода на специфичната военна интервенция, и опълчването ни е добре известна. Имате всичко това и всичко това би трябвало деликатно да се проучва и употребява в развиването на нашите въоръжени сили.
Владимир Путин, президент на Русия

Русия ще продължи да поддържа бойната си подготвеност - в това число нуклеарните си оръжия.

Това е главната гаранция за запазване на нашия суверенитет и териториална целокупност, стратегическия паритет и цялостния баланс на силите в света. Тази година равнището на актуалните оръжия в стратегическите нуклеарни сили към този момент надвиши 91%. Продължава преоборудването на полковете със модерна ракетна система с хиперзвукова бойна глава " Авангард ". В близко бъдеще междуконтиненталните балистични ракети " Сармат " за първи път ще бъдат на бойно дежурство. "
Владимир Путин, президент на Русия

Путин дефинира войната като " обща покруса ", която обаче не е било допустимо да бъде избегната и трансферира виновността за спора върху Украйна.И поддържа проекта на своя министър на защитата - за нарастване с повече от 30% в числеността на съветските въоръжени сили - до 1,5 милиона души.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР